Succéturnén över – Johan Glans tillbaka i Eslöv

24 April 2018

Turnén som gick av stapeln i Dublin, Irland i november 2016 avslutas i april. Med över 170 föreställningar som utöver hela Sverige sålde slut i USA, Australien och Japan, har Johan Glans skrivit historia i den svenska ståupp-världen.

”World tour of the world” som turnén heter, är fortsättningen på Johan Glans tidigare turnéer. Den första i serien hette ”World tour of skåne” och spelades runt om i skåne 2008. Inspelningar av den lyckade turnén började säljas och nya möjligheter öppnades upp för komikern. 2013 var han tillbaka med turnén ”World tour of skandinavien” och uppträdde för första gången storskaligt utomlands. Föreställningen spelades utöver Sverige i Island, Norge, Finland och Danmark.

Med ”World tour of the world” tog han nya kliv ut på världsscenen och turnén levde verkligen upp till sitt namn. I september och oktober 2016 besökte Johan Glans och hans show varje världsdel med länder som Argentina, Sydafrika, Japan m.fl. 

Turnén hade Sverige-premiär i november 2016 på Cirkus i Stockholm och har sedan dess spelats runt om i Sverige med total framgång. Turnén avslutas i april i Eslöv, staden där namnet Johan Glans för första gången hördes.