Kevin Hart kommer till Sverige

3 juli, 2018

Den amerikanske komikern och skådespelaren Kevin Hart är nu på turné med ”The Kevin Hart Irresponsible Tour”. Under hösten uppträder han i Sverige.

Kevin Hart började sin karriär, precis som flera svenska standup-komiker, genom tävlingar på klubbar. Han slog igenom under 2000 med en roll i komediserien Undeclared (Panik i plugget) och har på senare år medverkat i filmer som Central Intelligence, Jumanji och Ride Along.

Hart gjorde sin första turné år 2009 som hette ”Grown Little Man” och gjorde 200 shower runtom i USA. Efter turné-debuten har han gjort fyra turnéer och turnén ”Let me explain” blev succé och sålde närmre en halv miljon biljetter. Årets turné har redan slagit hans personliga rekord, och hela USA:s. I Juni blev han den första komikern som sålt över en miljon biljetter på ett halvår.

I våras drog turnén igång med Baltimore i Maryland, USA och kommer till Sverige den 26 augusti när han besöker Scandinavium i Göteborg. Den 27 fortsätter turnén till Malmö Arena och den 6 september kommer han till Ericsson Globe i Stockholm.

Köp biljetter