Här är höstens turnéer

31 juli, 2018

Snart når sommarn sitt slut och de flesta kommer tillbaka till sina jobb eller utbildningar. Som tur är drar samtidigt flera stora turnéer igång igen efter sommaren. Här är höstens turnéer som kan rädda dig i höstmörkret!

18 aug – Elefanten i rummet
David Batras turné Elefanten i rummet har rest runt sedan i mars 2017 och i höst bjuds Sverige på en rad extraföreställningar. Turnén har nypremiär i Ystad den 18 augusti och i ett inlägg på Instagram hintar Batra att komikern Carl Stanley gästar föreställningen.

Biljetter 


12 sep – Säker på att jag är osäker
Den 12 september startar Johan Rheborgs turné ”Säker på att jag är osäker” efter ett uppehåll sedan maj. Rheborg har rest med turnén sedan oktober förra hösten och han bjuder på 15 föreställningar runtom i landet innan turnén avslutas den 29 november i Linköping.

Biljetter 


20 sep – Världens historia
Efter den stora turnén ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” är komikerna Özz Nûjen och Måns Möller tillbaka i höst med uppföljaren ”Världens historia – den osminkade sanningen”. Turnén drar igång den 20 september och håller på till den 7 oktober. 

Info & biljetter 


4 okt – Årets mama
Den 4 oktober har Emma Knyckare premiär för sin första soloshow någonsin! Turnén håller på till den 17 november då den avslutas i Örebro. 

Info & biljetter 


Västkusteffekten
Västkusteffekten är en turné som spelats under sommaren men som tur är hänger den med en bit in i augusti. Fram till den 5 augusti har du chansen att se sommarturnén med Ann Westin, Mikael Tornving, Henrik Hjelt, Tobias Persson, Anna Blomberg och Annika Andersson.

Info & biljetter