Välkommen till Standup Station

Kul att du hittat till Standup Station! Det här är sajten där du som komiker har en unik chans att synas för hela standup-Sverige. Här kan du tipsa om podcasts, turnéer, klubbar eller något av nyhetsvärde. Nu erbjuder vi dessutom alla  standup-komiker en helt egen sida på standupstation.se där du kan visa vem du är och vad du gjort.

Tipsa om en klubb podcast turné nyhet

Ansökan för

Komikerlistan

Nyhet! Nu kan du få din egen sida på komikerlistan.

Nu har vi gjort det möjligt för alla standup-komiker att få sitt eget namn på komikerlistan och en helt egen sida på standupstation.se.

För att komma med på listan måste du fylla i ansökan och skicka in den för granskning. Om innehållet bedöms relevant för sajten kommer din sida att publiceras inom snar framtid.

Din topp 5

På din egen sida får du, utöver dina olika kanaler och info, även visa dina topp fem åstadkommanden under din karriär som du vill skylta med. Det kan exempelvis vara en turné du gjort, ett filmklipp, en podcast du medverkat i, ett pris du vunnit, en bok du släppt etc.

TItel & länk – Ange titel som ska synas samt länk till detta. Exempelvis namn på podcast och länk till avsnittet på acast.

Lägg till

Standup-klubb

Lägg till din klubb till Standup Stations lista över hela Sverige!

Nu kan alla som driver en standup-klubb skicka in klubbens info för att få bli listad på standupstation.se och få en egen sida.

Fyll noggrant i formuläret till och skicka in. Om frågor skulle uppstå kontaktar vi dig innan sidan publiceras.

Är din klubb redan listad?

Om din klubb redan finns med på Standup Station kan du fylla i fälten för den information du vill uppdatera. Lämna övriga fält tomma och tryck på skicka. Vi uppdaterar er sida snarast vi kan.