Förslag

Podcasts

Turnéer

Turnéer

Scener ur ett "äktenskap"

Messiah Hallberg

Under 2017 turnerade Messiah Hallberg med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Nu följer han upp med en personlig och naken standupföreställning om tvåsamhet. Det står även klart att stjärnskottet Johanna Nordström följer med som exklusiv support och förstärker turnén ytterligare. Scener ur ett "äktenskap" hade premiär den 20 september och besöker 14 orter under hösten 2019.

FÖDD 1996

Carl Stanley

– Jag har fortsatt att se mina egna tillkortakommanden och göra humor av allt som jag tycker är intressant. Jag pratar om mig själv, jag har fått lite mer självdistans men jag är fortfarande arg och orimligt självsäker. Även om föreställningen har en viss ton så har den inget specifikt tema. Det är tankar, känslor och trams som jag skrivit ner de senaste två åren. Precis som standup ska vara, säger Carl Stanley.

ART

Johan Rheborg, Henrik Schyffert & Per Andersson

Våren 2019 spelas föreställningen ART på Rival i Stockholm, med inga mindre än Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Per Andersson i huvudrollerna! ART, som bland annat satts upp otalet gånger både på Broadway och West End, är skriven av den flerfaldigt prisbelönta pjäsförfattaren Yasmina Reza och regisseras den här gången av Edward af Sillén.

Världens historia

Özz Nûjen & Måns Möller

Välkomna till en 90-minuters standupshow där du kommer att både skratta läppen av dig och lära dig en hel del om mänsklighetens historia och kanske även lite om dig själv. Vi kommer att få se och höra både väntade och oväntade historier om oss och vår värld. Visste du till exempel att för första gången i världshistorien dör fler människor av fetma än av svält?

Årets mama

Emma Knyckare

I höst är det dags för Emma Knyckare att ha premiär med sin första egna föreställning - ”Årets Mama - En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek". Den 4 oktober är det premiär i Göteborg och föreställningen fortsätter sedan till 11 andra svenska städer under hösten.