Måns Möller med i Stjärnorna på slottet
Succén stjärnorna på slottet fortsätter och i sommarens program har vi turen att få se Måns Möller som en av stjärnorna.
2 juli 2019
Här är höstens turnéer
Snart når sommarn sitt slut och de flesta kommer tillbaka till sina jobb eller utbildningar. Som tur är drar samtidigt flera stora turnéer igång igen efter sommaren. Här är höstens turnéer som kan rädda dig i höstmörkret!
31 juli 2018
Kevin Hart kommer till Sverige
Den amerikanske komikern och skådespelaren Kevin Hart är nu på turné med ”The Kevin Hart Irresponsible Tour”. Under hösten uppträder han i Sverige.
3 juli 2018
Piratenpriset 2018 går till Johan Glans
Priset som oftast tilldelas författare, skådespelare och musiker har i år tilldelats en standup-komiker. Årets pris har gått till Johan Glans.
24 maj 2018
Över hundra shower - Schyfferts turné är slut
Henrik Schyffert har sedan februari 2017 varit på turné med showen ”Var inte rädda”. I förra veckan hölls den sista föreställningen.
17 maj 2018
Power Comedy gör standup för psykisk ohälsa
Standup-klubben Power Comedy Club arrangerar en standup-kväll för att ”ta bort tabustämpeln på psykisk ohälsa”.
9 maj 2018
Nytt album av Ola Söderholm på Spotify
Den prisbelönte kulturjournalisten och standup-komikern Ola Söderholm, känd från podcasterna Lilla drevet och Februaripodden, har släppt nytt på Spotify.
5 maj 2018
ROA firar med tävling & föreställning
Agenturen ROA firar i år sitt tionde år som agentur åt svenska standup-komiker. Fram till firandet i november lottar de ut biljetter till några av Sveriges allra största komiker.
3 maj 2018
Se alla nyheter