Alla nyheterHär är höstens turnéer
Snart når sommarn sitt slut och de flesta kommer tillbaka till sina jobb eller utbildningar. Här är höstens turnéer som kan rädda dig i höstmörkret!
31 juli 2018
Kevin Hart kommer till Sverige
Den amerikanske komikern och skådespelaren Kevin Hart är nu på turné med ”The Kevin Hart Irresponsible Tour”. Under hösten uppträder han i Sverige.
3 juli 2018
Piratenpriset 2018 går till Johan Glans
Priset som oftast tilldelas författare, skådespelare och musiker har i år tilldelats en standup-komiker. Årets pris har gått till Johan Glans.
24 maj 2018
Över hundra shower - Schyfferts turné är slut
Henrik Schyffert har sedan februari 2017 varit på turné med showen ”Var inte rädda”. I förra veckan hölls den sista föreställningen.
17 maj 2018
Lista: Svensk standup på Spotify
Samuel Ludwigsson var en av de första svenska standup-komikerna att lägga ut sin föreställning på Spotify och sedan dess har det bara rasslat till med album. Därför har vi gjort en lista över alla album som just nu ligger uppe.
9 maj 2018
Power Comedy gör standup för psykisk ohälsa
Standup-klubben Power Comedy Club erengerar en standup-kväll för att ”ta bort tabustämpeln på psykisk ohälsa”.
9 maj 2018
Nytt album av Ola Söderholm på Spotify
Den prisbelönte kulturjournalisten och standup-komikern Ola Söderholm, känd från podcasterna Lilla drevet och Februaripodden, har släppt nytt på Spotify.
5 maj 2018
ROA firar med tävling & föreställning
Agenturen ROA firar i år sitt tionde år som agentur åt svenska standup-komiker. Fram till firandet i november lottar de ut biljetter till några av Sveriges allra största komiker.
3 maj 2018
David Batra förlänger sin turné
Under 2017 och våren 2018 har David Batra rest landet runt med turnén ”Elefanten i rummet”. I april meddelade han att den utsålda turnén förlängs.
25 april 2018
Succéturnén över - Johan Glans tillbaka i Eslöv
Framgångssagan närmar sig sitt slut. Med över 170 slusålda föreställningar skriver Johan Glans historia i den svenska ståuppkomiken.
24 april 2018
Standup-klubben Andralång fyller 5!
Standup-klubben i Göteborg firar snart sitt femårsjubileum. Klicka här för att läsa mer om firandet.
23 april 2018